ČOKOLADNO SRCE

ČOKOLADNO SRCE
ČOKOLADNO SRCE
1kutija (mala ) piškota
FIL:
1 kesica pudinga
250ml. mleka
6 kašika šećera
100g margarina ili putera
3 kašike slatke pavlake
100 g. mlevenog plazma keksa
Preliv I:
100 g. Menaž čokolade
2 kašike ulja
3 kašike slatke pavlake
Za preliv II:
100 g.Menaž čokolade
2 kašike ulja
3 kašike slatke pavlake
                                   Pleh obložiti sa folijom. Skuvati puding sa mlekom i šećerom pa u skuvani puding dodati margarin ili puter i plazma keks.Sve sastaviti pa malo prohladiti u prohladjeno dodati slatku pavlaku. Izručiti u pleh dobro poravnati. Istopiti čokoladu sa uljem i slatkom pavlakom pa preliti preko fila. Poredjati piškote i ostaviti u frižideru da se stegne .
Posle sat vremena tortu izručiti na tacnu (preokrenuti) i preliti sa istopljenom čokoladom sa uljem i slatkom pavlakom.
Dekorisati po želji.
Preliv kuvati na tihoj vatri -prvo istopiti čokoladu sa uljem pa kada je čokolada istopljena 
dodati slatku pavlaku i sve zajedno kuvati jos 2-3 minuta.


ČOKOLADNO SRCE
ČOKOLADNO SRCE




ČOKOLADNO SRCE
ČOKOLADNO SRCE

ČOKOLADNO SRCE

Популарни постови са овог блога

POSNA TROBOJNA OBLANDA

BELA PLAZMA TORTA

POSNA TORTA SA MEDENIM SRCEM