POSNA TROBOJNA OBLANDA

POSNA OBLANDA KOJA ĆE VAS SVOJIM UKUSOM I IZGLEDOM ODUŠEVITI... <3

POSNA TROBOJNA OBLANDA
POSNA TROBOJNA OBLANDA
250g.margarina
100g.prepečenog susama
250g.majoneza
50g.senfa
1limunov sok.
Soli po ukusu..... 
                  Margarin dobro umutiti pa mu dodati susam majonez,senf i limunov sok.
Umućenu masu podeliti na tri jednaka dela.
U I deo dodati 2kašike ajvara
U II deo dodati 50g.seckanog kikirikija
U III deo dodati 50g.sackane i obarene blitve(spanaća).
                   Filovati oblandu(mala).

Oblanda pa fil sa ajvarom, oblanda pa fil sa blitvom, oblanda pa fil sa kikirikijem.

Odozgo malo fila sa kikirikijem i posuti susamom.
Oblandu je najbolje napraviti 2-3 dana ranije jer će da omekša a posle nekoliko dana da bude super...

MALA POMOĆ:ako ne volite ukus kikirikija u fil možete da stavite tunjevinu iz konzerve(iscediti dobro od ulja) ili još 50g.prepečenog susama.....



POSNA TROBOJNA OBLANDA
POSNA TROBOJNA OBLANDA



Comments

Popular posts from this blog

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM