TORTA MEDENO SRCE


TORTA MEDENO SRCE
TORTA MEDENO SRCE

100 g margarina
1 pakovanje duplih šarenih piškota
500 ml. mleka
2 pudinga od vanile
4 kašike šećera
100 g. crne čokolade
100 g.bele čokolade
200 g. šlag kreme
300-400g. medeno srce

Priprema:

Puding i šećer razmutiti u malo mleka ,a ostatak mleka staviti na vatru da provri.
Razmućeni puding sipati u vrelo mleko neprestano mešajući. 
Kuvati dok se ne zgusne. Skloniti puding sa vatre i ohladiti.
Ohladjeni puding sastaviti sa umućenim margarinom.
Masu podeliti na dva dela.U prvi deo dodati rastopljenu belu čokoladu a u drugi deo istopljenu crnu čokoladu.
Zatim umutiti i šlag kremu pa dve kašike umućene kreme staviti u beli fil i lagano izmešati.
I u crni fil dodati dve kašike umućenog šlaga i isto lagano promešati.
Piškote poredjati na tacnu za tortu koje smo provlačili kroz neki sok. Zatim preko piškota staviti beli fil.
Preko belog fila poredjati medena srca koja smo na dva mesta izbockali viljuškomi provlačili kroz neki sok. 
Preko medena srca staviti crni fil.
Tortu ukrasiti sa umućenim šlagom....















 





TORTA MEDENO SRCE


Comments

Popular posts from this blog

POSNA TROBOJNA OBLANDA

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM