TORTA MEDENO SRCE

  • 300-400g medeno srce

Priprema:


Puding razmutiti u malo mleka, a ostatak mleka staviti na vatru da se kuva. Razmućeni puding sa šećerom sipati u provrelo mleko. Kuvati dok se ne zgusne. Skloniti puding sa vatre i ohladiti. Ohladjeni puding sjediniti sa umućenim margarinom. Masu podeliti na dva dela, u prvi deo dodati 100 g topljene bele

čokolade, u drugi deo dodati 100 g topljene crne čokolade.




Umutiti šlag kremu pa u beli krem dodati dve pune kašike šlaga i lagano izmešati, i u drugi deo sa crnom čokoladom dodati dve kašike pune šlaga takodje lagano izmešati.



Piškote poredjamo na tablu za tortu koje smo provlačili kroz sok (bilo koji). Zatim stavimo beli fil.




Preko belog fila poredjamo medena srca koja smo na dva tri mesta izbockali viljuškom i provlačili kroz neki sok. Preko srca preliti crni fil.





Tortu premazati ostatkom šlaga i ukrasiti po želji.



 





TORTA MEDENO SRCE


Популарни постови са овог блога

POSNA TROBOJNA OBLANDA

BELA PLAZMA TORTA

POSNA OBLANDA SA KEKSOM