KINDER BUENO

  • Potrebno je:
  • 800 g šećera200 ml vode250 g margarina400 g mleka u prahu200 g kokosa100 g bele čokolade100 g crne čokolade2 kore oblande1 pakovanje rafaelo oblanda

  • Priprema:Šećer i vodu špinovati 10 minuta, kad se šećer ušpinuje sipati polako u posudu u kojoj smo sastavili margarin, mleko u prahu i kokos.







 Umućenu masu podeliti na dva dela u prvi deo dodati belu čokoladu, a u drugi deo crnu otopljenu čokoladu.




Na rafaelo oblandu premazati beli fil-preko isfilovane rafaelo oblande staviti običnu oblandu (da kockice budu okrenute prema filu).Blago pritisnuti-zatim


okrenemo isfilovanu oblandu suprotno-da rafaelo oblanda bude sa gornje strane


Preko rafaelo oblande staviti crni fil i popuniti sve šupljine sa filom.




Preko isfilovane rafaelo oblande staviti drugu "običnu" koru oblande i blago ih pritisnuti.Kada se oblande ohlade seći ih na štanglice....

Savet:oblanda je preukusna i prelepo izgleda preporucujem je od srca...



Популарни постови са овог блога

POSNA TROBOJNA OBLANDA

BELA PLAZMA TORTA

POSNA OBLANDA SA KEKSOM