PILETINA U CRVENOM SOSU

PILETINA U CRVENOM SOSU
PILETINA U CRVENOM SOSU
2 bela pileća mesa
2glavice crnog luka
1veća šargarepa
1dl.belog vina
1dl.vode
1/2konzerve Mutti polpa proizvoda (ili 2-3paradajza iz zamrzivača)
Začini po ukusu
100ml.pavlake za kuvanje(ili 2kašike gustina i 5kašika vode)

Prilog:
skuvani pirinač
                         Iseckati sitno crni luk i propržiti ga na malo ulja dodati i iseckanu šargarepu.
Kada je luk upržen dodati iseckano belo meso zajedno sa belim vinom i vodom.Dinstati još 20-25min.Pred kraj dodati 1/2konzerve iseckanog paradajza i posle 5min.sipati pavlaku za kuvanje.
Poslužiti sa barenim pirinčem.
PILETINA U CRVENOM SOSU
PILETINA U CRVENOM SOSU

Популарни постови са овог блога

POSNA TROBOJNA OBLANDA

BELA PLAZMA TORTA

POSNA OBLANDA SA KEKSOM