PILETINA SA KISELOM PAVLAKOM

PILETINA SA KISELOM PAVLAKOM
PILETINA SA KISELOM PAVLAKOM

Potrebno je:
500 g belog mesa
2 glavice crnog luka
1 srednja šargarepa
1/2 čaše pavlake
2 kašičice začina
po ukusu bibera
100 g čajne kobasice

Za prilog:
200 g pirinča

Priprema:

Sitno iseckati crni luk, dodati šargarepu isto isečenu na kockice, pa prodinstati na ulju.

Posle desetak minuta dodati iseckano meso na kockice i 100 g sitno iseckane čajne ili kulena. Začiniti i uz dolivanje vode dinstati na tihoj vatri oko 30 minuta. (potrebno je oko 2 dl vode).

Kada se meso upržilo dodati pavlaku i sve skloniti sa vatre. Jelo servirati ili uz pirinač bareni ili uz pire krompir.
PILETINA SA KISELOM PAVLAKOMPILETINA SA KISELOM PAVLAKOM

Популарни постови са овог блога

POSNA TROBOJNA OBLANDA

BELA PLAZMA TORTA

POSNA TORTA SA MEDENIM SRCEM