CEPKANA ČOKOLADNA BAKLAVA

CEPKANA ČOKOLADNA BAKLAVA
CEPKANA ČOKOLADNA BAKLAVA
  • Fil:
  • 8 jaja
  • 200 g čokolade za jelo i kuvanje
  • 100 g seckanih oraha
  • 1 prašak za pecivo
  • 1 dl ulja
  • 6 kašika šećera
  • 400 g tankih kora za baklavu
  • Preliv za baklavu:
  • 1 l vode
  • 500 g šećera
  • 2 kesice vanilin šećera
  • Kore za baklavu zamrznuti. Jaja dobro umutiti sa šećerom, zatim dodati zaledjene iscepkane kore za baklavu. Izmešati varjačom pa dodati prašak za pecivo, seckane orahe, ulje i izrendanu Menaž čokoladu. Sve zajedno dobro sastaviti sipati u pleh i peći na 180 C 40 minuta. Preliv skuvati pa vruć preliv preliti preko hladnog i isečenog kolača...
  • Sočna, čokoladna, i što je najvažnije veoma se brzo spremi... Dimenzije pleha 35x25cm


CEPKANA ČOKOLADNA BAKLAVA
CEPKANA ČOKOLADNA BAKLAVA


Популарни постови са овог блога

POSNA TROBOJNA OBLANDA

BELA PLAZMA TORTA

POSNA OBLANDA SA KEKSOM