Punjene pancerote

Punjene pancerote


Za testo:
500 ml mleka
50 ml ulja
2 jaja
20 g kvasca
1/2 kesice praška za pecivo
1 kg brašna Naše zrno T- 400
1 kašičica šećera
1 kašičica soli

Za fil:
po želji kečapa
po želji salame
po želji kačkavalja

Priprema

Zamesiti testo od kvasca, jaja, ulja, peciva, mleka i brašna. Testo da odstoji 15 minuta, zatim testo podeliti na nekoliko istih manjih loptica .
Svaku lopticu rastanjiti što tanje. Na svakoj rastanjenoj loptici na jednoj polovini staviti kolut salame ili šunkarice preko toga staviti po malo kečapa i kačkavalja, 

preklopiti  pogačicu i pržiti na veoma malo masnoće ...sajedne pa sa druge strane ....



Comments

Popular posts from this blog

POSNA TROBOJNA OBLANDA

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM