Kremasta torta sa kokosom





Za koru:

6 jajeta
12 kašika šećera
12 kašika mleka
12 kašika brašna
3 kašike C kakaoa
3 kašike ulja

Za fil:300+300 ml mleka
6 kašika šećera
5 kašika C gustina


100 g C kokosa
2 kašike C kakaoa
500 g. C šlag kreme

Dekoracija:
200 g.C šlag kreme
Priprema:

Ispeci koru na 180 C 25 minuta. Ispečenu koru poprskati sa nekim sokom. Umutiti šlag, pa ga podeliti na tri jednaka dela. Prvi deo premazati preko ohlađene kore.
Fil: 300 ml mleka staviti da provri, a u drugoj posudi sastaviti , šećer, kokos, kakao, gustin i 300 ml mleka. Sve izjednačiti pa sipati u mlazu u provrelo mleko. Mešati fil dok se ne zgusne. Skuvani fil ohladiti, pa ga sastaviti sa trećinom umućenog šlaga
 Ukrasiti po želji 


Comments

Popular posts from this blog

POSNA TROBOJNA OBLANDA

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM