Posna torta sa medenim srcem


 350 dl.fante(ili neki drugi sok od narandže)

3 kašike šećera 60 g. C puding sa ukusom vanilina 125 g. margarina 200 g. posnog četvrtastog keksa 200 g. posnog medenog srca
U šerpu izmešamo sok sa šećerom i pudingom i kuvamo dok se puding ne zgusne. Ohladimo pa dodamo margarin iseckan na kockice i sve zajedno dobro izmiksamo da se fil izjednači.
Zatim fil podelimo na tri jednaka dela.
Na tacnu za tortu poredjamo keks koji natapamo u soku od narandže , preko keksa stavimo prvi deo fila pa poredjamo medeno srce koje izbušimo viljuškom sa zadnje strane i njega isto potapamo u sok i redjamo preko fila.
Zatim i medeno srce premažemo drugim delom fila ,ponovo poredjamo keks natopljen u sok pa preko keksa treći deo fila.
Celu tortu premažemo posnim šlagom ili može i posna čokolada...po želji.

Vreme pripreme 30 min.
Količina 20 parčića



Comments

Popular posts from this blog

POSNA TROBOJNA OBLANDA

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM