KREM TORTA

 

Pakovanje medenih korica FIL I: 1 l. mleka 140 g. šećera 3 C pudinga sa ukusom vanilina (ja sam stavila puding od slatke pavlake )

Skuvati puding pa u vrelo dodati 200 g. bele čokolade.....fil ohladiti. 200 g. margarina (putera) umutiti sa 100 g. C šećera u prahu pa dodati ohladjen puding. Sve lepo izmutiti mikserom.

FIL II: 300 g. C šlag kreme beli sa ukusom slatke pavlake 300 ml. mleka dobro umutiti pa dodati 180 ml. kisele pavlake

Filovati kore: kora fil jedan pa fil drugi pa kora..... i tako redom odozgo istopiti 200 g. bele čokolade sa 2 kašike ulja i preliti tortu

Torta se pripremi za 20 minuta

Količina 20 parčića



Comments

Popular posts from this blog

POSNA TROBOJNA OBLANDA

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM