C sladoled u kalupima

        



Drugačiji način služenja sladoleda verujte iznenadiće Vaše ukućane jer kako izgledom tako i ukusom neće nikoga ostaviti ravnodušnim....

1 kesica C Eskimko sladoleda sa ukusom jagode

1 kesica C Eskimko sladoleda sa ukusom stracciatella

1 kesica C Eskimko sladoleda sa ukusom čokolade

6 dl hladnog mleka

50 g. rendane čokolade

slatko od višanja

Priprema:

Umutiti prvu kesicu sladoleda po uputstvu zatim sladoled po jednu kašiku staviti u svaki otvor kalupa.Ja sam ovog puta koristila silikonski kalup u obliku srca,

preko sladoleda staviti rendanu čokoladu .Drugu kesicu sladoleda umutiti na isti način a preko tog sladoleda staviti po dve tri višnje iz slatka.

Umutiti i treću kesicu sladoleda na isti način i staviti u kalupe kao treći sloj. Ostaviti u zamrzivač pa kada se sladoled dobro rashladi i stegne vaditi iz kalupa i služiti po želji.

Vreme pripreme 10 min. 

Količina 15 kalupa sa sladoledom .





Comments

Popular posts from this blog

POSNA TROBOJNA OBLANDA

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM