POSNA TROBOJNA OBLANDA
POSNA OBLANDA KOJA ĆE VAS SVOJIM UKUSOM I IZGLEDOM ODUŠEVITI... <3
POSNA TROBOJNA OBLANDA |
100g.prepečenog susama
250g.majoneza
50g.senfa
1limunov sok.
Soli po ukusu.....
Margarin dobro umutiti pa mu dodati susam majonez,senf i limunov sok.
Umućenu masu podeliti na tri jednaka dela.
U I deo dodati 2kašike ajvara
U II deo dodati 50g.seckanog kikirikija
U III deo dodati 50g.sackane i obarene blitve(spanaća).
Filovati oblandu(mala).
Oblanda pa fil sa ajvarom, oblanda pa fil sa blitvom, oblanda pa fil sa kikirikijem.
Odozgo malo fila sa kikirikijem i posuti susamom.
Oblandu je najbolje napraviti 2-3 dana ranije jer će da omekša a posle nekoliko dana da bude super...
MALA POMOĆ:ako ne volite ukus kikirikija u fil možete da stavite tunjevinu iz konzerve(iscediti dobro od ulja) ili još 50g.prepečenog susama.....
POSNA TROBOJNA OBLANDA |
Comments
Post a Comment