POSNA TROBOJNA OBLANDA
  POSNA OBLANDA KOJA ĆE VAS SVOJIM UKUSOM I IZGLEDOM ODUŠEVITI... <3     POSNA TROBOJNA OBLANDA   250g.margarina  100g.prepečenog susama  250g.majoneza  50g.senfa  1limunov sok.  Soli po ukusu.....                     Margarin dobro umutiti pa mu dodati susam majonez,senf i limunov sok.  Umućenu masu podeliti na tri jednaka dela.  U I deo dodati 2kašike ajvara  U II deo dodati 50g.seckanog kikirikija  U III deo dodati 50g.sackane i obarene blitve(spanaća).                     Filovati oblandu(mala).   Oblanda pa fil sa ajvarom, oblanda pa fil sa blitvom, oblanda pa fil sa kikirikijem.  Odozgo malo fila sa kikirikijem i posuti susamom.  Oblandu je najbolje napraviti 2-3 dana ranije jer će da omekša a posle nekoliko dana da bude super...   MALA POMOĆ:ako ne volite ukus kikirikija u fil možete da stavite tunjevinu iz konzerve(iscediti dobro od ulja) ili još 50g.prepečenog susama.....     ...







prelepa Sladjo majstor si bravo!
ReplyDeleteHvala Jelena <3
ReplyDeletePrelepa i veoma ukusna torta koju obožavaju moji. Jedno pitanje, zasto fil postaje redak kada ubacim mleko u prahu?
ReplyDelete