POSNA TROBOJNA OBLANDA
POSNA OBLANDA KOJA ĆE VAS SVOJIM UKUSOM I IZGLEDOM ODUŠEVITI... <3 POSNA TROBOJNA OBLANDA 250g.margarina 100g.prepečenog susama 250g.majoneza 50g.senfa 1limunov sok. Soli po ukusu..... Margarin dobro umutiti pa mu dodati susam majonez,senf i limunov sok. Umućenu masu podeliti na tri jednaka dela. U I deo dodati 2kašike ajvara U II deo dodati 50g.seckanog kikirikija U III deo dodati 50g.sackane i obarene blitve(spanaća). Filovati oblandu(mala). Oblanda pa fil sa ajvarom, oblanda pa fil sa blitvom, oblanda pa fil sa kikirikijem. Odozgo malo fila sa kikirikijem i posuti susamom. Oblandu je najbolje napraviti 2-3 dana ranije jer će da omekša a posle nekoliko dana da bude super... MALA POMOĆ:ako ne volite ukus kikirikija u fil možete da stavite tunjevinu iz konzerve(iscediti dobro od ulja) ili još 50g.prepečenog susama..... POSNA TROBOJNA OBLANDA
Comments
Post a Comment