Sočne šnicle sa povrćem
|
Sočne šnicle sa povrćem |
Sočne šnicle sa povrćem
1 prut praziluka
2 veće šargarepe
1dl.crvenog vina
1dl.vode
1 kašičica kurkume
3-4 bamije
3 čena belog luka
Začini po ukusu
1kašika gustina i 5kašika Tomatelo paradajza
500 g. sveže paprike
Propržiti meso 5 min. sa jedne strane i 5 min. sa druge strane, meso ukloniti a u masnoći gde se pržilo meso dodati sitno iseckani praziluk pa propržiti ga na malo ulja dodati i iseckanu šargarepu i papriku isečenu po dužini..
Kada su paprika i luk uprženi dodati meso isečeno na šnicle zajedno sa crnim vinom i vodom.Dinstati još 20-25min.Pred kraj dodati iseckanu na kolutove bamiju i iseckan beli luk posle 5min.sipati gustin koji smo promešali u Tomatello soku od paradajza, sipati lagano i kuvati jos 2 min.
Comments
Post a Comment