Kokos krem torta

Kokos krem torta

4 jaja
4 kašika šećera
2 kašika brašna
2 kašike C kakao praha (ispeći dve iste korice pa ih iseći na pola da dobijemo 4 iste korice)
Fil I:
700 ml. mleka
2 kesice C pudinga ukus kokos
125 g. margarina(putera)
8 kašika šećera
5 krem bananica
Fil II:
3 kesice C šlag klassik 40 g.
300 ml. mleka
100 g. prepečenog lešnika
100 g. mlevenog keksa
                                    Umutiti jaja sa šećerom dobro pa dodati brašno, kakao i kašiku ulja.
Peći na 180 C.10 min. Na isti način ispeći i drugu koru. Pleh Vel:38x34
Dobijene kore iseći na pola .
Fil I:
U šerpi staviti 500 ml. mleka sa šećerom pa dodati puding razmućen sa 200 ml. mleka.
Skuvati puding do potrebne gustine pa ga ohladiti. 
Puding ohladiti pa umutiti sa margarinom i dodati iseckane krem bananice. 
Fil II:
 Umutiti šlag sa mlekom pa dodati lešnik i krem bananice
.
Filovati tortu: Korica poprskana nekim sokom pa fil sa pudingom preko fila staviti fil sa šlagom pa opet korica poprskana pa fil I pa fil II....i tako sve četri korice nafilovati.
Dekoracija torte po želji....
 Vreme pripreme: 40 min.
Količina 20 -30 parčića







Comments

Popular posts from this blog

POSNA TROBOJNA OBLANDA

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM