Sandrina slana torta

 


300 g.majoneza

300 g. kisele pavlake

200 g.šunkarice(isečene sto tanje)

100-200 g kiseloh krastavčića(da se pokrije kora)

300 g. kačkavalja

4 kuvana jaja(tri za koru a jedno za odozgo)

1 pakovanje rozen kore - slane

                                         Promešati zajedno palaku i majonez, izrendati kačkavalj, jaja, krastavčiće.

 Prvo ide kora na koru staviti 3 kašike fila preko fila poredjati šunkaricu, zatim ide

 druga kora koji smo sa donje strane(ona strana koja ide na šunkaricu) premazali jednom kašikom fila pa preklopimo preko šunkarice zatim preko druge kore opet fil tri kašike preko fila rendani kačkavalj- 

Pa treća kora premazana kašikom fila sa donje strane  koju stavljamo preko kačkavalja pa preko kore opet tri kašike fila i stavimo rendane krastavčiće,

pa ide četvrta kora premazana kašikom fila sa donje strane koju stavljamo preko rendanih krastavčića preko kore opet tri kašike fila pa rendana jaja(3 kom).

 pa ide peta kora premazana kašikom fila sa donje strane  koju stavljamo preko rendanih jaja pa koru premažemo sa tri kašike fila i poredjamo ponovo šunkaricu.

Zatim ide šesta kora koju sa donje strane premažemo sa jednom kašikom fila i stavimo preko šunkarice , preko kore premazati dve kašike fila i staviti izrendano jedno jaje i malo izrendanog kačkavalja.

Gotovu tortu ostaviti da prenoći u frižider, seći po želji ili u kockice ili u štanglice.

Torta je vrh ..preukusna i ne treba dodavati soli a pripremi se za 15 min.











Comments

Popular posts from this blog

POSNA TROBOJNA OBLANDA

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM