KREMASTA VOĆNA TORTA



 220 g. piškota

250 g. kisela pavlaka
2,5 dl.slatka pavlaka 250 g. očišćenih višanja 250 g. malina 70 g. C šećer u prahu
Dekoracija: 180 g. C krem šlaga beli sa ukusom slatke pavlake 300 g. mleka
Za potapanje piškota: 2 dl.mleka 4 kašika višnjevače(ili ruma)
Umutiti slatku pavlaku pa dodati šećer u prahu. U umućenu pavlaku staviti kiselu pavlaku i špatulom lagano promešati . Filovati red piškota koje potapamo u mleko i višnjevaču pa fil pa višnje pa fil. Drugi red piškote fil pa maline i odozgo fil.
Umutiti šlag sa mlekom i dekorisati tortu.

Količina 10 parčića
Vreme pripreme 20 min.



Comments

Popular posts from this blog

POSNA TROBOJNA OBLANDA

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM