PILEĆA BAJADERA

 



1kg. belog pilećeg mesa 2-3 kašike senfa 2 kašičice začina 200 g. rendanog kačkavalja 150-200 g suvog mesa 150 g kačkavalja na listiće Preliv: 2 jaja 1 čaša kisele pavlake - 180g. Iseći belo meso na dve šnicle (na isti način iseći svo belo meso) poredjati u podmazan pleh posuti začinom pa premazati senfom. Preko senfa staviti rendani kačkavalj a preko kačkavalja poredjati suvo meso. Preko suvog mesa poredjati kačkavalj na listiće. Preliv: izmutiti jaja (viljuškom samo da se sjedine jaja )pa dodati kiselu pavlaku, preliti bajaderu prekriti folijom pa peći na 200 C 30 min a zatim skinuti foliju i dopeći još 15 min da se uhvati lepa crvena korica.






Comments

Popular posts from this blog

POSNA TROBOJNA OBLANDA

Dijanine kiflice

POSNA OBLANDA SA KEKSOM